Роботизирана кола за програмиране с Arduino | 2WD

From 85,00 лв.

Този комплект се предлага с описание за сглобяване на български език. Предлага се и обучение за програмиране на сензорите и моторите на количката с 6 детайлно описани уроци на български език. Напълно подходящ модел за начинаещи в Ардуино програмиране. Всеки урок има подробни схеми на свързване и нужните кодове на проекти. Можете да научите електроника, физика и развивате своите познания по програмиране.

Код: LFNRV12WDCAR Категория:

Кола “4×2” (2WD ) означава превозно средство с общо 4 колела но само 2-те от четите колела са задвижващи. Задвижваните колела могат да бъдат отзад или от предни колела, но обикновено са задните колела.

Автомобил с 4×4, който има задвижване и на четирите колела (4WD). Често срещано погрешно схващане обаче е, че 4х4 означава, че и четирите колела се въртят едновременно със еднаква скорост. При 4-колесно превозно средство външните гуми се въртят по-бързо от вътрешните гуми. Разликата в оста, е за да се компенсира по-голямото разстояние, което външното колело изминава, отколкото вътрешното.


Когато карате на гладка повърхност, мощността на двигателя ще стигне по бързо до колелото с най-малко теглене, така че тези колела които се пплъзгат по-леко, получават най-много мощност.

Това е така, защото законите на природата, известни още като физични закони, ни казват, че колкото е по малко съпротивлението толкова е по голяма мощноста.

Тегло 1 кг
Микроконтролер

UNO R3 L298N SR04

Напрежение

5V

Предназначен за:

Деца от 10г. до 15г.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Роботизирана кола за програмиране с Arduino | 2WD”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Нямате продукти в количката!
0