Плащане и доставка

Плащания

При поръчка на стока имате възможност да изберете един от следните начини на плащане:

  1. С наложен платeж при доставка от куриерска фирма : Еконт или Спиди
  2. По банков път /този начин на плащане е препоръчителен за стойности на поръчката над 200 лв без ДДС/;

 

– При наложен платеж – крайната цена на поръчката се заплаща в брой при получаване на стоката на служител на куриерската фирма. Като крайната цена се формира от – стойността на поръчката + прибавяне на такса от % върху общата цена, която се дължи за услугата наложен платеж и застраховка + стойността на доставката. Куриерът издава документ за заплатената сума и при подписване на придружителните документи, доставката се счита за извършена и поръчката изпълнена без забележки.

– При плащане по банков път се превежда сумата, посочена в поръчката на Клиента по следната банкова сметка:

 

  • Получател : “ДИ ЕС АЙ ТИ ГРУП ЕООД“ ЕООД – гр. Добрич
  • Булстат: 205760870;  БЪЛГАРИЯ; област Добрич, община Добрич;  гр. Добрич 9300; ул.“Димитър петков“ No 4
  • ДИ ЕС АЙ ТИ ГРУП – ЕООД
  • Банков код BIC : DEMIBGSF
  • Сметка IBAN : BG36DEMI92401000243734

 

Плащането се извършва след обаждане на служител на ДИ ЕС АЙ ТИ ГРУП – ЕООД и потвърждаване на наличността на заявените от Вас продукти. В основание на плащането се записва номера на поръчката /или на издадената от нас проформа фактура/ изпратена на посоченият от клиента e-mail и датата на полученото потвърждение на поръчката.

 

Доставки

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма – Еконт или Спиди на адреса, посочен във Вашата поръчка. Минималната стойност на поръчка е 10.00 лв без ДДС.

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка.  Цената на доставката е за сметка на купувача. При заявено желание от клиента за доставка с друга куриерска фирма, стйността на доставката се заплаща от клиента.

При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост. В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. ДИ ЕС АЙ ТИ ГРУП – ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на СПЕДИТОРА, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.

Срок на доставка – обичайно 3 до 7 работни дни след получаване на поръчката, според местонахождението на купувача, за наличните стоки.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 10 /десет/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента.

За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 10 /десет/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача.

Поръчани през Уебсайта стоки, са без опция “Преглед и Тест”.

 

Shopping Cart
Нямате продукти в количката!
0