Стем комплект за програмиране с Arduino

From 189,00 лв.

Ако детето ви се увлича по програмиране и е запален изследовател, то този стартов STEM комплект е най-добрият ви избор.
Комплекта за обучение е базиран на Arduino. Включва контролер, множество сензори, модули и електронни компоненти с които ще можете да правите най-различни проекти.
Този комплект се предлага и с 28 детайлно описани уроци на български език, които са напълно подходящи за начинаещи. Всеки урок има подробни схеми на свързване и завладяващи кодове на проекти. Можете да научите електроника, физика, наука и познания по програмиране.

Код: KS0506 Категория:

Пълен комплект за програмиране и електроника

Детето ви или самият вие  се интересувате от програмиране. Запалени сте по науката и се сте готови да изследвате нови неща, този стартов комплект STEM трябва да бъде най-добрият ви избор.

STEM Starter Kit е комплект за обучение по програмиране, базиран на Arduino. С контролер, множество сензори, модули и електронни компоненти, можете да правите много различни проекти.
Този комплект се предлага и с 28 уроци с различни проекти с инструкции на български език, които са напълно подходящи за начинаещи.

Всеки урок има подробни схеми на свързване и необходимия код на проекта. Можете да научите електроника, физика, наука и познания по програмиране.

Тегло 1 кг
Напрежение

3.3V& 5V

Микроконтролер

Mega Plus

Предназначен за:

Деца от 10г. до 15г.

ДОБАВИ ОБУЧЕНИЕ

Да, Не

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Стем комплект за програмиране с Arduino”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Нямате продукти в количката!
0